Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1957 Alfa Romeo Giulietta Spider

Η πρώτη Alfa Romeo Giulietta Spider θα έκανε το ντεμπούτο της το 1955 και θα παρέμενε στην παραγωγή μέχρι την άφιξη του Duetto το 1966. Η ανοιχτή 2 θέση Giulietta Spider, καθώς και οι αντίστοιχες Berlina και Sprint, θα καθιερώσουν τη μάρκα Alfa Romeo, ιδιαίτερα στην ΗΠΑ. Τα μοντέλα της πρώιμης εποχής Alfa Romeo Giulietta Spider είναι γνωστά ως οι σειρές 750, ενώ τα νεότερα μοντέλα είναι γνωστά ως η σειρά 101. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Alfa Romeo Giulietta Spider του 1957, ρίξτε μια ματιά στο απόθεμα ER Classics!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Το Alfa Romeo Giulietta Spider χρησιμοποιεί κινητήρα διπλού εναέριου 1290cc με ένα μόνο καρμπυρατέρ. Οι εκδόσεις Veloce θα προσφέρουν μια επιλογή διπλού καρμπυρατέρ. Το Rust είναι ένα πρόβλημα με όλα τα πρώτα αυτοκίνητα της Alfa Romeo, οπότε φροντίστε να ελέγξετε για τρέχουσες ζημιές από σκουριά, αλλά και για περιοχές που ενδέχεται να έχουν επισκευαστεί στο παρελθόν. Η αγορά ποιοτικών μοντέλων Alfa Romeo Giulietta Spider είναι αρκετά ανταγωνιστική. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα έργο αποκατάστασης Giulietta Spider, φροντίστε να υπολογίσετε το κόστος, καθώς ορισμένα ανταλλακτικά και εξαρτήματα μπορεί να είναι ακριβό και δύσκολο να βρεθούν. Όπως συμβαίνει με όλα τα κλασικά, η ER Classics ενθαρρύνει πάντα τους αγοραστές να κάνουν επιθεώρηση από τρίτους. Αυτό δεν θα σας δώσει μόνο μια ιδέα για τη συνολική κατάσταση του αυτοκινήτου, αλλά και αν είναι πρωτότυπο ή όχι. Για περισσότερες συμβουλές όπως αυτές, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση