Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Η Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale (Giulietta SS) ήταν η πιο πολυτελή Giulietta στη σειρά. Ενώ η Alfa Romeo θα κατασκευάσει την έκδοση Berlina Sedan, η Bertone σχεδίασε το 1958 Sprint Speciale. Το Giulietta SS φαινόταν μια τέλεια λύση σε μια διαγωνιστική έκδοση του Giulietta Sprint Veloce. Ωστόσο, οι SS αποδείχθηκαν υπερβολικά βαρείς για το καθήκον και, αντιθέτως, έγιναν ένα κομψό αυτοκίνητο. Κατασκευασμένο από την 1957 - 1962, η Giulietta SS θα δει τις μονάδες 1366 που παράγονται.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Οδηγός αγοραστών Μόλις βρείτε ένα 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale που σας ενδιαφέρει, θέλετε να εξασφαλίσετε μια επιθεώρηση του κόμματος 3rd. Αυτά τα κλασικά μπορεί να έχουν προβλήματα με τη σκουριά, ώστε να είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε οποιαδήποτε βλάβη από σκουριά. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε καλή κατανόηση της συνολικής κατάστασης του κινητήρα και του ηλεκτρικού συστήματος. Αυτά είναι μερικές από τις συμβουλές για το 1958 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση