Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Ξεκίνησε στο 1957, η Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale εντυπωσίασε την αυτοκινητοβιομηχανία με το βελτιωμένο αμάξωμα και την όμορφη καμπυλότητα. Η Bertone θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει το Sprint Speciale για την Alfa Romeo, που θα προσφερθεί ως η πιο πολυτελή Giulietta. Το αυτοκίνητο θα γίνει μια εντυπωσιακή προσθήκη στη σειρά Giulietta. Υπάρχουν περίπου παραδείγματα 100 Low Nose που παράγονται στα πρώτα χρόνια της παραγωγής, μερικά από τα οποία είναι αλουμίνιο. Αυτά τα παραδείγματα χαμηλής μύτης είναι σπάνια.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Οδηγός αγοραστών Είτε ψάχνετε για ένα 1959 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale που μπορείτε να αποκαταστήσετε είτε ένα που είναι έτοιμο για το καλύτερο show αυτοκινήτου, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει στην εύρεση του κλασικού αυτοκινήτου που επιθυμείτε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό απόθεμά μας για να δείτε τα αυτοκίνητα Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale που κυκλοφορούν σήμερα στο showroom μας.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση