Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1959 Alfa Romeo Giulietta

Το 1959 Alfa Romeo Giulietta σημείωσε μια νέα έκδοση της Giulietta, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο 1954. Αυτή η νέα έκδοση παρουσιάστηκε στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και παρουσίασε αρκετές αλλαγές. Η επανατοποθέτηση της δεξαμενής καυσίμου, μια επαναπροσδιορισμένη μύτη, φώτα εσοχής, νέοι προβολείς και αναθεωρημένοι δακτύλιοι εμπρόσθιου πλέγματος. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ πιο οργανωμένο μέσα. Ενώ τα προηγούμενα μοντέλα της Giulietta ήταν μέρος της σειράς 750 και 753, αυτά τα νέα μοντέλα ονομάστηκαν σειρά 101. Υπήρχαν πολλά στυλ σώματος Giulietta. Το Bertone έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει το Sprint, ένα ανοιχτό αράχνη 2 και ένα 4 πόρτα Berlina TI.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Alfa Romeo Giulietta, υπάρχουν διάφορα βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Είναι πάντα στο συμφέρον σας να βρείτε το πληρέστερο παράδειγμα για τον προϋπολογισμό σας. Μείνετε μακριά από σκουριασμένα αυτοκίνητα και προσπαθήστε να βρείτε αυτοκίνητα όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπα. Πάντα να ρωτάτε αν ο πωλητής έχει τεκμηρίωση σχετικά με τη συντήρηση και το ιστορικό επισκευής. Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που η ER Classics έχει μάθει πάνω από τα χρόνια εμπειρίας τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 1959 Alfa Romeo Giulietta, μη διστάσετε να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση