Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδιότητες του σχεδιασμού Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale είναι η αεροδυναμική του. Το 1960 Alfa Romeo Giulietta SS έχει συντελεστή οπισθέλκουσας μόνο 0.29, ο οποίος είναι πολύ χαμηλός. Ξεκινώντας από το ντεμπούτο του στο 1957 Motor Show του Τορίνο, αυτό το Coupe προσφέρει μια καμπυλότητα που αιχμαλωτίζει τις καρδιές των οπαδών των σπορ αυτοκινήτων. Μόνο μονάδες 1366 της Alfa Romeo Giulietta SS χτίστηκαν μεταξύ των 1957 και 1962. Η αγορά ενός 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale είναι εξαιρετικά συναρπαστικό! Επικοινωνήστε με την ER Classics σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Τα δάπεδα της 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale είναι πασίγνωστα για την πρόκληση ζημιών στη σκουριά. Ενώ κάποια σκουριά μπορεί να μην σας κρατήσει από την αγορά και την αποκατάσταση μιας SS, θα πρέπει πάντα να προσπαθήσετε να βρείτε ένα καλά οργανωμένο αυτοκίνητο μέσα στο εύρος τιμών σας. Αν ψάχνετε για μια κατάσταση μέντας Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, δεν θα πρέπει να υπάρχει ζημιά από σκουριά. Εξερευνήστε το online αποθεματικό ER Classics για να δείτε τα κλασικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo τα οποία διαθέτουν σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση