Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1960 Alfa Romeo Giulietta

Το 1960 Alfa Romeo Giulietta ήταν μέρος της σειράς 101 των μοντέλων Giulietta, που παράγεται από το 1959 μέχρι το 1961. Η πιο σημαντική τροποποίηση επικεντρώνεται στον κινητήρα και τη μετάδοση ταχύτητας 4. Τα κιβώτια ταχυτήτων 5 που παρουσιάζονται σήμερα στη σειρά 101 Τα μοντέλα Giulietta είναι είτε μεταμοσχεύσεις είτε μετατροπές περιόδου.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1960 Alfa Romeo Giulietta, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα προηγούμενα μοντέλα 750 Giulietta και η σειρά 101 διαθέτουν αρκετά τμήματα που δεν ανταλλάσσονται. Η μετάβαση από τα μοντέλα 750 σε μοντέλα 101 ήταν σταδιακή, με νέα στοιχεία να προστίθενται καθώς τα αποθέματα παλαιών εξαρτημάτων εξαφανίστηκαν. Όταν κάνετε την έρευνά σας σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε πιστοποιήσει το αυτοκίνητο. Για περισσότερες συμβουλές για το 1960 Alfa Romeo Giulietta, επικοινωνήστε με την ομάδα της ER Classics σήμερα. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό τους και να καλέσετε την ομάδα με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση