Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1961 Alfa Romeo Giulietta Spider

Αν και η Giulietta έφτασε στο 1952 ως Berlina Sedan και Sprint Coupe, ο Spider δεν θα έφτανε μέχρι το 1955. Αργότερα στο 1956, θα εμφανιστεί και ένα Giulietta Spider Veloce. Στο 1959, η σειρά Alfa Romeo Giulietta θα λάβει μια αλλαγή στυλ. Το μεταξόνιο του Spider θα αυξηθεί σε 2 ίντσες. Το Giulietta Spider θα έβλεπε επίσης πιο στρογγυλεμένα φτερά, νέους προβολείς και οριζόντια μπάρα στην μπροστινή μάσκα. Ξεκινώντας από το 1960, το Alfa Romeo Giulietta Spider θα προσφέρεται με αποσπώμενη σκληρή κορυφή.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Πολλοί κλασικοί συλλέκτες αυτοκινήτων πιστεύουν ότι η έκδοση Alfa Romeo Giulietta Spider Veloce του 1961 είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε μια πραγματική εμπειρία Alfa Romeo. Αυτή είναι μια προσωπική προτίμηση, φυσικά, το 1961 Alfa Romeo Giulietta Spider σε τυπική μελωδία είναι εξίσου εντυπωσιακό και όμορφο. Είτε ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης Giulietta Spider είτε για εκθεσιακό μοντέλο, το ER Classics ανυπομονεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κλασικό Alfa Romeo που θέλετε. Φροντίστε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό απόθεμά τους για να δείτε τα κλασικά μοντέλα Alfa Romeo που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση