Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Το Alfa Romeo Giulietta SS κυκλοφόρησε στο 1957 ως ένα πολυτελές νέο στυλ σώματος μέσα στη δημοφιλή σειρά Giulietta. Κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το Sprint Zagato, και τα δύο μοντέλα πρόσθεσαν αεροδυναμικά σώματα σε μια ήδη εντυπωσιακή σύνθεση των μοντέλων της Alfa Romeo Giulietta. Το Alfa Romeo Sprint Speciale είναι γνωστό για το εξαιρετικό στυλ και την καμπυλότητα του, ενώ το Alfa Romeo Sprint Zagato είναι επαίνεσε για το αγωνιστικό του γενεαλογικό. Το 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale χρησιμοποίησε έναν κυλινδρο κινητήρα Alfa Romeo 1290 cc twin cam 4. Μόνο οι μονάδες 1366 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale θα κατασκευαστούν πριν από τη συνταξιοδότησή της στο 1962. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, ας σας βοηθήσουμε να βρείτε το κλασικό αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα 1961 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, είναι πάντα σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε πραγματικά ένα πρωτότυπο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αντιστοίχιση των αριθμών του κινητήρα και του σασί με τα επίσημα αρχεία της Alfa Romeo. Θα θελήσετε να βρείτε το καλύτερο όχημα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά στο εύρος τιμών σας. Η αποκατάσταση ενός Giulietta SS μπορεί συχνά να υπερβαίνει την πραγματική αξία του αυτοκινήτου. Αν ψάχνετε για ένα πλήρως αποκατεστημένο αυτοκίνητο ή ένα σε κατάσταση μέντας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει οποιαδήποτε τεκμηρίωση μπορεί να έχουν. Για περισσότερες συμβουλές όπως αυτές, η ERclassics σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση