Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1963 Alfa Romeo 2600 Sprint

Το σώμα Alfa Romeo 2600 Sprint 2 + 2 ήταν ένα από τα πρώτα σχέδια που προήλθε από τον Giorgetto Giugiaro στο Bertone. Η σχεδιαστική του επιρροή φαίνεται σε πολλά κλασικά αυτοκίνητα. Το 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint είναι ένα τέλειο παράδειγμα σχεδιασμού αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1960. Το Sprint Coupe ήταν το πιο δημοφιλές από τη γραμμή 2600 και παρουσίασε μπροστινά δισκόφρενα και κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Με μόλις 7000 μονάδες που παράγονται, είναι δυνατή η εύρεση 2600 Sprint σε μεγάλη ποικιλία συνθηκών. Είτε ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης, ένα καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης ή ένα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην έκθεσή σας, το ER Classics στην Ολλανδία θα χαρεί να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Τα μοντέλα 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint και Spider αντιπροσώπευαν μια νέα εποχή απόδοσης για το εμπορικό σήμα Alfa Romeo. Ήταν η αποχώρησή τους από τους κυλίνδρους 4 από σίδερο μπλοκ που ήταν το πρότυπο για την Alfa Romeo σε προηγούμενα μοντέλα της Alfa Romeo. Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές είναι να διασφαλίσετε ότι το Alfa Romeo που αγοράζετε είναι όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί πραγματοποιώντας μια επιθεώρηση συμβαλλόμενου μέρους 3rd και αντιστοιχίζοντας τους αριθμούς με τα αρχεία της Alfa Romeo. Για να εξερευνήσετε τα μοντέλα 1963 Alfa Romeo 2600 Sprint που είναι διαθέσιμα σήμερα στο κλασικό μας απόθεμα αυτοκινήτων, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα για σας.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση