Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός


1963 Spider της Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo Giulia θα έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο του 1962 με την κυκλοφορία της Alfa Romeo Giulia TI Berlina. Είχε περισσότερο χώρο και συχνά ονομαζόταν σαλόνι κιβωτίων 3 με άνευ προηγουμένου στυλ. Το 1963 Alfa Romeo Giulia Spider ήταν το πρώτο που ήταν εξοπλισμένο με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 5 και ένα σώμα με θραυστήρα. Με κινητήρα 1570cc με ιπποδύναμη 92, το πρώτο ντεμπούτο ήταν το Sedan. Άλλες παραλλαγές θα συνεχιστούν κάτω από το όνομα GIIA TI. Επίσης κατά τη διάρκεια του 1962, εισήχθη το Giulia TZ, το οποίο είχε ως στόχο το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το 1963 θα έβλεπε την κυκλοφορία του Giulia TI Super, από το οποίο χτίστηκαν μονάδες 500. Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1963 Alfa Romeo Giulia Spider Cabrio; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος για να μάθετε περισσότερα για αυτό το κλασικό Alfa Romeo!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα 1963 Alfa Romeo Giulia Spider, είναι σημαντικό να καταλάβετε το μοντέλο που εξετάζετε αν είναι ένα πρότυπο Giulia TI ή μία από τις Super εκδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο για όσους μπορεί να μην είναι πολύ εξοικειωμένοι με την ορολογία. Ο ασφαλέστερος τρόπος να προσδιορίσετε ποιο μοντέλο εξετάζετε είναι να συγκρίνετε τους αριθμούς κινητήρα και πλαισίου με τα αρχεία της Alfa Romeo. Όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα Alfa Romeo classic, το 1963 Alfa Romeo Giulia Spider είναι επιρρεπές σε σκουριά. Πάντα να είστε σίγουροι ότι έχετε μια λεπτομερή ματιά στα υποστηρίγματα, καθώς και τη συνολική κατάσταση του σώματος. Εάν ο πωλητής έχει τεκμηρίωση σχετικά με το ιστορικό ή τη συντήρηση, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την κατανόηση της κατάστασης του αυτοκινήτου. Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα αυτοκίνητα 1963 Alfa Romeo Giulia Spider που διατίθενται επί του παρόντος στο ER Classics Waalwijk, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση