Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1963 Alfa Romeo Giulia Sprint Ειδικά

Ο κινητήρας 1570cc χαρακτήρισε τους καρμπυρατέρ Weber 40 DCOE2 που ελήφθησαν από το Giulia Sprint Veloce και έδωσαν το 112hp. Τα περισσότερα μοντέλα της Giulia Sprint Speciale ήταν εξοπλισμένα με δισκόφρενα μπροστινών τροχών. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα 1963 Alfa Romeo Giulia SS, ο καλύτερος τρόπος για να διακρίνετε ένα Giulia από ένα Giulietta είναι από το ταμπλό. Η Alfa Romeo Giulia έχει δερμάτινη κάτω πλευρά με το κιβώτιο του συνοδηγού σε διαφορετική γωνία, ενώ η Alfa Romeo Giulietta είναι βαμμένη σε ένα χρώμα χωρίς δερμάτινη κάτω πλευρά. Οι μονάδες 1400 Giulia SS παράχθηκαν μέχρι το 1966.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Κατά τη διάρκεια της εποχής της, η 1963 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale θα γίνει το αυτοκίνητο της Alfa Romeo. Ενώ πολλοί προτιμούν ένα πλήρως αποκατεστημένο αυτοκίνητο, οι αγοραστές θα βρουν τα πάντα, από τα πρωτότυπα του εκθεσιακού χώρου μέχρι τα αυτοκίνητα που χρειάζονται πλήρη αποκατάσταση. Το ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το Alfa Romeo Sprint Speciale που ψάχνετε. Ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης 1963 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale ή προτιμάτε ένα αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας; Περιηγηθείτε στο online αποθεματικό μας τώρα! Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις; Ενημέρωσέ μας!

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση