Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1963 Alfa Romeo Giulietta

Πρώτα εισήχθη στο 1954, η Alfa Romeo Giulietta έλαβε μια ονομασία σειράς 750. Κατά τη διάρκεια του 1959, ανακοινώθηκε το μοντέλο σειράς 101. Το 1963 Alfa Romeo Giulietta θεωρείται μέρος των μοντέλων σειράς 2nd της σειράς Giulietta 101. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1963 Alfa Romeo Giulietta, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πολλά από τα τμήματα της σειράς 750 και 101 δεν είναι εναλλάξιμα. Ο καλύτερος τρόπος για να επαληθεύσετε το αυτοκίνητο που σκέφτεστε να αγοράσετε είναι να επαληθεύσετε το μοντέλο με βάση τους αριθμούς σασί και κινητήρα.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Μια άλλη συμβουλή για την εξακρίβωση της ταυτότητας κάθε πιθανής αγοράς είναι να ζητήσετε οποιαδήποτε τεκμηρίωση σχετικά με το ιστορικό και τη συντήρηση. Ενώ τα αυτοκίνητα με μεγάλες ζημιές από σκουριά πρέπει να αποφεύγονται, τα άτομα με ελάχιστη βλάβη από σκουριά ή που έχουν αποκατασταθεί είναι μεγάλες αγορές. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το 1963 Alfa Romeo Giulietta, στο ER Classics σας ενθαρρύνουμε να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα και να εξερευνήσετε το απόθεμά μας για να δείτε τα κλασικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo που κυκλοφορούν σήμερα στο showroom μας.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση