Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Ειδικά

Η Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale έφτασε στο 1963 εξοπλισμένο με κινητήρα Veloce και κιβώτιο ταχυτήτων 5. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale, πάρτε σίγουρα μερικές συμβουλές υπόψη. Η εκτεταμένη σκουριά μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα κατά την αποκατάσταση, οπότε φροντίστε να ελέγξετε για σκουριές περιοχές. Είτε ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης 1964 Alfa Romeo Giulia SS είτε για ένα πρόγραμμα οδήγησης για το Σαββατοκύριακο, το ER Classics είναι στη διάθεσή σας.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Η ER Classics κατανοεί την επιθυμία σας και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κλασικό Alfa Romeo που ταιριάζει καλύτερα στις προσδοκίες σας. Σας προτρέπουν να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό τους απόθεμα για να δείτε τα αυτοκίνητα 1964 Alfa Romeo Giulia SS που διατίθενται σήμερα στο showroom τους στο Waalwijk της Ολλανδίας. Για περισσότερες συμβουλές 1964 Alfa Romeo Giulia Sprint, επικοινωνήστε με την ER Classics σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση