Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1965 Alfa Romeo 2600 Spider

Η Alfa Romeo 2600 Spider παρουσιάστηκε στα τέλη του 1962. Αν και η σχεδίαση ήταν αρκετά παρόμοια με την Alfa Romeo 2000, θα προσέφερε μια διαφορετική μάσκα, κουκούλα, παρμπρίζ και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είχε αύξηση της απόδοσης και των επιδόσεων από τη νέα μηχανή. Στο εσωτερικό του αλεξίπτωτου, το πιλοτήριο είναι ένα συγκρότημα οργάνων, σχεδιασμένο με μεγάλα, στρογγυλά όργανα που κρέμονται πίσω από το τιμόνι. Το Alfa Romeo 2600 Spider προσφέρει ταχύτερη διεύρυνση και καλύτερη επιτάχυνση. Μεταξύ της εισαγωγής στο 1962 και το τέλος της παραγωγής στο 1965, κατασκευάστηκαν περίπου 2255 Spiders.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1965 Alfa Romeo 2600 Spider; Τα ER Classics μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το κλασικό αυτοκίνητο που ονειρεύεστε. Από τα αχυρώνα βρίσκει έργα αποκατάστασης ή κλασικά αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη σε κατάσταση μέντας. Ίσως μια από τις καλύτερες συμβουλές για το 1965 Alfa Romeo 2600 Spider που μπορούμε να προσφέρουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι έχετε θεωρήσει το κόστος αποκατάστασης στο συνολικό προϋπολογισμό σας. Ορισμένα μέρη του σώματος μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν. Επειδή αυτά τα κλασικά είναι αρκετά επιρρεπή στη σκουριά, είναι σημαντικό να έχεις μια λεπτομερή επιθεώρηση για να σιγουρευτείς ότι καταλαβαίνεις πλήρως τη γενική κατάσταση.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση