Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Ειδικά

Το Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale κατασκευάστηκε από το 1962 μέσω του 1966. Τα περισσότερα μοντέλα Giulia Sprint Speciale είχαν δισκόφρενα εμπρός και καρμπυρατέρ Weber DCOE2. Ένα Giulia SS μπορεί να διακριθεί από ένα Giulietta SS από το ταμπλό του, τα μοντέλα Giulia είχαν δερμάτινη κάτω πλευρά με το ντουλαπάκι που κάθεται σε διαφορετική γωνία. Οι μονάδες 1400 Giulia Sprint Speciale παρήχθησαν.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Όταν αγοράζετε ένα 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale, μια από τις καλύτερες συμβουλές που μπορεί να προσφέρει η ER Classics είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για τυχόν βλάβη από σκουριά. Είναι πάντοτε προς το συμφέρον σας να επιθεωρηθεί από ένα συμβαλλόμενο μέρος 3rd και να ζητήσετε από τον πωλητή οποιαδήποτε τεκμηρίωση σχετικά με το ιστορικό ιδιοκτησίας, τη συντήρηση και την αποκατάσταση. Η ER Classics Holland θα χαρεί να μιλήσει μαζί σας για το 1965 Alfa Romeo Giulia SS. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σήμερα.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση