Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1957 Austin-Healey 100-6

Το 100-6, που ξεκίνησε στο 1956 για να αντικαταστήσει το 100-4, πήρε γρήγορα μια κακή φήμη για να είναι πιο αργή από τον προκάτοχό του, παρά τον νέο κινητήρα 6. Η Austin-Healey έκανε γρήγορα βήματα για να διορθώσει αυτό το κενό, και στο 1957 ξεκίνησε ένα ανασχεδιασμένο σχεδιασμό 6 για την είσοδο-λιμάνι. Αυτή η έκδοση θα είναι αργότερα γνωστή ως 6-Port Head, και πωλήθηκε ως εργοστασιακή επιλογή για τους ιδιοκτήτες του 1956 100-6. Η Austin-Healey άρχισε να αναγράφει το ενημερωμένο 1957 Austin-Healey 100-6 με το όνομα Mille Miglia μετά τον περίφημο ιταλικό αγώνα αυτοκινήτων στη Μπρέσια.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Austin-Healey;

Σήμερα ο κακός τύπος έχει ξεχαστεί εδώ και πολύ καιρό, καθώς το Austin-Healey 100-6 έχει επιστρέψει στην αγορά κλασικών συλλεκτών αυτοκινήτων. Λιγότερο mainstream από το MG, πιο λαμπερό από το Triumph και όχι τόσο ακριβό όσο το Jaguar, το 1957 Austin-Healey 100-6 είναι η επιτομή του βρετανικού στιλ και κομψότητας. Κατά την αγορά ενός 100-6, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές. Αρχικά, επιθεωρήστε προσεκτικά το αυτοκίνητο για σκουριά, είτε αγοράζετε ένα έργο αποκατάστασης είτε αγοράζετε ένα ήδη αποκατεστημένο αυτοκίνητο. Έχετε επίσης την επιθεώρηση συμβαλλόμενου μέρους του 3rd, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ένα τρέχον μοντέλο. Θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι τα στοιχεία του κινητήρα λειτουργούν σωστά. Αυτό το Healey προσφέρθηκε με μια επιλογή χρώματος δύο τόνων. κρατήστε αυτό το μυαλό. Ένα πρωτότυπο με χρώμα δύο τόνων μπορεί να έχει υψηλότερη αξία. Αυτά είναι μερικές από τις συμβουλές που η ER Classics Waalwijk μπορεί να σας βοηθήσει όταν ψάχνετε για το 1957 Austin-Healey 100-6.

Austin-Healey Classic Αυτοκίνητα προς πώληση