Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1958 Austin-Healey 100-6

Το Austin-Healey 100-6 ήταν το δεύτερο από τα μοντέλα 3 Healey που αργότερα έγιναν γνωστά ως Big Healeys, αναγνωρισμένα από τη μεγάλη σχάρα του καλοριφέρ και την εισαγωγή αέρα στην κουκούλα. Χαρακτηριστικά συμπεριλάμβαναν την επιλογή χρώματος 2 και ένα νέο σταθερό παρμπρίζ. Τα πρώτα μοντέλα 100-6 ήταν γνωστά για τη σχετικά απλή απόδοσή τους σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Αυτό διορθώθηκε στο 1957 με την προσθήκη ενός νέου κεφαλιού. Για πολλούς κλασικούς συλλέκτες αυτοκινήτων, τα μοντέλα 1958 Austin-Healey 100-6 είναι η ιδανική αγορά, καθώς παρουσιάζουν όλες τις αλλαγές και τροποποιήσεις που συνέβησαν καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του Austin-Healey 100-6.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Austin-Healey;

Ενδιαφέρεστε για να αγοράσετε το 1958 Austin-Healey 100-6; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε. Αυτά είναι βρετανικά αυτοκίνητα που είναι γνωστό ότι έχουν προβλήματα με τα ηλεκτρικά συστήματα Lucas. Τα συστήματα αυτά πιθανότατα θα χρειαστούν επισκευές καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής των αυτοκινήτων. Θα πρέπει να έχετε προϋπολογισμό για επισκευές συντήρησης όπως αυτές. Το σώμα και το σασί είναι τα πιο αδύναμα μέρη του Austin Healey 100-6, και τα εξαρτήματα μπορεί να είναι ακριβά. Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που προσφέρει η ER Classics. Για να μάθετε περισσότερα ή να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάλογο των αυτοκινήτων 1958 Austin-Healey 100-6, σας συνιστούμε να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστοχώρο.

Austin-Healey Classic Αυτοκίνητα προς πώληση