Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός


1965 Austin-Healey 3000

Το 1965 Austin-Healey 3000 ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με το προκάτοχο του 1964, με εξαίρεση τα ξεχωριστά πορτοκαλί μπροστινά και πίσω κουμπιά που προστέθηκαν. Το 1965 Austin-Healey 3000 πρόσφερε όμορφο στυλ, ισχυρό κινητήρα και πολυτελή αίσθηση. Ενώ αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά Healeys, συχνά θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή για τους πρώτους αγοραστές της Healey. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1965 Austin-Healey 3000, η ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει!

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα Austin-Healey;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός 1965 Austin-Healey 3000. Θα θελήσετε να ελέγξετε την ποιότητα του αμαξώματος και του πλαισίου. Wether youre αγοράζοντας ένα σχέδιο αποκατάστασης ή αυτοκίνητο εκθετήριο, να είστε βέβαιος να επιθεωρήσει για σκουριά, καθώς οι επισκευές για να διορθώσετε αυτό μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Θα θελήσετε επίσης να ελέγξετε για την ευθυγράμμιση πλαισίου. Ελέγχετε πάντοτε για ένα ευθύ σώμα και για τυχόν μη φυσιολογική φθορά των ελαστικών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους αριθμούς σασί και κινητήρα για να επιβεβαιώσετε την πρωτοτυπία. Οι μονάδες 42917 Austin-Healey 3000 έγιναν κατά τα έτη παραγωγής 10, με περισσότερα από το 90 τοις εκατό να πωλούνται στις ΗΠΑ. Για να μάθετε περισσότερες συμβουλές και να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το Big Healey, συνδεθείτε με την ER Classics σήμερα.

Austin-Healey Classic Αυτοκίνητα προς πώληση