Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός | Κλειστό την 13η Μαΐου της Αναλήψεως

Bouwjaren1953 Jaguar XK120 Roadster

Το 1953 Jaguar Roadster ήταν ευρέως δημοφιλές στους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων που ήθελαν την αυθεντική, ακατέργαστη αίσθηση των Jaguars που είδαν σε ανταγωνισμό σε όλο τον κόσμο. Ήταν στην πραγματικότητα το Jaguar XK120 Roadster που κέρδισε στο Le Mans στο 1951-1953 και το Gold Cup στο Alpine Rally 1952.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Jaguar;

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1953 Jaguar XK120 Roadster; Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Πρώτον, τι είναι ο προϋπολογισμός σας; Σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα αποκατεστημένο αυτοκίνητο ή ένα έργο αποκατάστασης; Ψάχνετε για ένα Jaguar XK120 Roadster με αγωνιστική ιστορία ή ένα καλά τεκμηριωμένο παρελθόν; Θέλετε ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται σε ανώτερη μηχανική κατάσταση; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το καλύτερο 1953 Jaguar XK120 για τη συλλογή σας. Το ER Classics διαθέτει τους πόρους και τις συνδέσεις στον κλάδο για να σας βοηθήσει να βρείτε το Jaguar Roadster που επιθυμείτε.

Αυτοκίνητα Jaguar Classic προς πώληση