Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1955 Mercedes Benz 190SL

Τα 190SL κάνουν ένα μεγάλο κλασικό αυτοκίνητο συλλέκτη και είναι σχετικά προσιτά. Παράγεται από τη Mercedes από το 1955-1963, το 1955 Mercedes Benz 190SL εγκωμιάστηκε από το Road and Track για το σχεδιασμό και τη δουλειά του. Διατίθεται ως κουπέ με αποσπώμενο σκληρό στρώμα ή ως roadster με μετατρέψιμη κορυφή. Αν και το αυτοκίνητο μοιράστηκε το ίδιο μεταξόνιο με το Mercedes 300SL, μερικά στοιχεία Mercedes Benz 190SL προήλθαν από το 180 Saloon.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές τροποποιήσεις μεταξύ της αποκάλυψης του πρωτοτύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και της έναρξης της παραγωγής στο 1955. Η πρώτη μονοσωλήνα Mercedes χρησιμοποιούσε ένα χαλύβδινο πλαίσιο με κουκούλα αλουμινίου, καπό καπό και παύλα. Ακόμη και με αυτά τα κομμάτια αλουμινίου, το αυτοκίνητο ζύγιζε σχεδόν 2600 λίρες. Πολλές αλλαγές στην παραγωγή έγιναν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του 1955 Mercedes Benz 190SL, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων του ταμπλό, του μοχλού χειρισμού του συμπλέκτη και του σωλήνα πλήρωσης καυσίμου στην είσοδο της δεξαμενής. Για το coupe, τα φρύδια του πίσω τροχού ήταν εφοδιασμένα με διακοσμητικά καλούπια και τα εσωτερικά πάνελ πόρτας στερεώθηκαν με κλιπ αντί για βίδες. Αυτοί είναι μερικοί από τους δείκτες που απαιτούνται για να διαπιστώσετε ότι έχετε ένα πρωτότυπο 1955 190SL όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Mercedes Benz. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Mercedes Benz 190SL, η ομάδα της ER Classics αναμένει να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να εξερευνήσετε τα κλασικά αυτοκίνητα που έχετε στη διάθεσή σας!

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση