Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Προστέθηκε στη σειρά Fintail το 1961 για να ακολουθήσει το αντίστοιχο της Sedan, το 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet θα αυξήσει την κάλυψη της αγοράς στις ΗΠΑ. Σε μια εποχή όπου οι Αμερικανοί κατασκευαστές αυτοκινήτων παρήγαγαν αυτοκίνητα Cadillac και Ford, η Mercedes Benz θα έκανε το σήμα της στην αγορά με αυτό το μοντέλο. Από το 1961 έως το 1965 παράγονται μόνο 2729 μονάδες της Mercedes Benz 220SEb Cabriolet. Όταν το συγκρίνετε με τις μονάδες Coupe 14173 που κατασκευάστηκαν κατά την ίδια περίοδο, είναι προφανές γιατί το Cabriolets της Mercedes Benz 220SEb είναι τόσο επιθυμητό. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Mercedes Benz 1962SEb Cabriolet του 220, έχετε έρθει στο σωστό μέρος για συμβουλές και πληροφορίες.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Μια άλλη κύρια πρόκληση για το 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Mercedes εισήγαγε εμπρός και πίσω ζώνες θραύσης. Άλλες προόδους που σήμερα είναι βασικές συμπεριλαμβάνουν αποσπώμενες ζώνες ασφαλείας και σύστημα ανάρτησης αέρα. Όταν αγοράζετε ένα 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, κάνετε πάντα μια ενδελεχή επιθεώρηση για τη σκουριά. Λόγω της μεγάλης ζήτησης για μοντέλα Cabriolet πολλά κουπέ έχουν μετατραπεί, οπότε πάντα να ελέγχετε αν το αυτοκίνητο είναι πρωτότυπο. Ορισμένα από τα μηχανικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι διαρροές λαδιού, οι οδηγοί βαλβίδων, η αδυναμία μετάδοσης, το φθαρμένο σύστημα διεύθυνσης διεύθυνσης και οι γήρανση των σωλήνων φρένων και νερού.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση