Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1963 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Χτισμένο με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση, το Mercedes 220SEb είχε ζώνες μπροστινής και οπίσθιας θραύσης και ανασυρόμενες ζώνες ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κυκλοφόρησε το Mercedes 220SEb με προηγμένο σύστημα ανάρτησης αέρα. Με όλες αυτές τις εξελίξεις, το Mercedes 220SEb θα είναι μεταξύ των τελευταίων μοντέλων που θα κατασκευαστούν με το χέρι. Το Mercedes Benz 220SEb θα ζούσε ως 250SE και 280SE πριν αντικατασταθεί από τη σειρά 300.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα 1963 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η ER Classics Waalwijk στην Ολλανδία έχει χρόνια εμπειρίας στην κλασσική αυτοκινητοβιομηχανία και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο αυτοκίνητο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 1963 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, παρακαλώ μην διστάσετε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο αυτό κατά την αναψυχή σας.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση