Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1964 Mercedes Benz 220SE 111

Το 1964 Mercedes Benz 220SE 111 εγκωμιάστηκε ως το πιο προηγμένο sedan στον κόσμο την εποχή εκείνη. Το Mercedes 220SE 111 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών. Η Bela Barenyi (εμπειρογνώμονας ασφαλείας της Mercedes), χωρίζει το αυτοκίνητο σε ξεχωριστά τμήματα 3: ένα θάλαμο επιβατών, ένα μαλακό μπροστινό και ένα πίσω μέρος (ζώνες θραύσης). Αυτή η εστίαση στην ασφάλεια ήταν επίσης ορατή μέσα στην καμπίνα. Οι επιβάτες ήταν τώρα περιτριγυρισμένοι από γερά γεμάτα τραπεζοειδείς πίνακες, κουμπωτά κουμπιά και περικαλυμμένα παράθυρα.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Το 1964 Mercedes Benz 220SE 111 είναι ένα δημοφιλές κλασικό αυτοκίνητο μεταξύ των συλλεκτών για διάφορους λόγους. Ενώ η καινοτομία για την ασφάλεια ήταν αυτό το αυτοκίνητο ισχυρίζονται ότι είναι φήμη, ήταν επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή sedans της εποχής του. Περισσότερο από τις μονάδες 66000 παρήχθησαν και πωλήθηκαν σε όλο τον κόσμο. Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα 1964 Mercedes Benz 220SE 111, κρατήστε μερικά πράγματα στο μυαλό σας. Το ER Classics σας ενθαρρύνει να διασφαλίσετε ότι ο αριθμός πλαισίου και του κινητήρα είναι ένας συνδυασμός και συνιστά επίσης να αγοράσετε ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα αυτοκίνητα με έγγραφα είναι πολύ επιθυμητά.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση