Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1967 Mercedes Benz 230SL

Το τελευταίο έτος παραγωγής για το Mercedes Benz 230SL, το 1967 Mercedes 230SL είδε μόνο 185 μονάδες να ξεκινούν από τον όροφο παραγωγής στη Γερμανία. Το 230 SL, μαζί με τις μεταγενέστερες παραλλαγές του, το 250 SL και το 280 SL, αποτελούν την 3η γενιά των μοντέλων Super Leicht που ξεκίνησαν με το Mercedes 300SL στις αρχές της δεκαετίας του '50. Παρόλο που προοριζόταν κυρίως ως αυτοκίνητο περιοδείας, το Mercedes 230SL πέτυχε μέτρια επιτυχία στο ράλι Liege-Sofia-Liege, αποδεικνύοντας ότι είχε τις αθλητικές ικανότητες των ομολόγων του. Με την υψηλή απόδοση αυτών των οχημάτων και το εμβληματικό στυλ που μπορεί να δει κανείς σε πολλά σύγχρονα οχήματα Grand Touring, το Mercedes Benz 230SL ήταν ένα στιγμιαίο κλασικό στην Ευρώπη. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα Mercedes 230SL, είναι επιθυμητά παραδείγματα με το αφαιρούμενο πάγκο και το soft-top, καθώς έτσι πωλήθηκαν πολλά από τα SL. Υπήρχε επίσης μια τρίτη παραλλαγή, το "California Coupe" που συνοδεύει το αφαιρούμενο πάγκο αλλά όχι το soft-top. Αντ 'αυτού, αυτά τα μοντέλα προσέφεραν ένα αναδιπλούμενο κάθισμα που τοποθετήθηκε στη θέση του soft-top. Τα California Coupes είναι τα πιο επιθυμητά μεταξύ της σειράς Mercedes 3SL.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Η αγορά ενός Mercedes Benz 230SL 1967 μπορεί να είναι ένας πολύ συναρπαστικός ακόμα απαιτητικός χρόνος, ιδιαίτερα επειδή υπήρχαν μόνο μονάδες 185 και πολλοί από αυτούς δεν επιβίωσαν. Ενώ χτίστηκαν περίπου οι μονάδες 19831 καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του 230SL, η εύρεση ενός από αυτά τα επιθυμητά μοντέλα 1967 μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση