Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1968 Mercedes Benz 250SL

Το Mercedes Benz 250SL θεωρείται συχνά ένα μοντέλο 1967 μόνο ένα έτος. Ωστόσο, υπήρχαν χούφτα μοντέλα που χτίστηκαν στα 1966 και 1968. Το Mercedes Benz 250SL 1968 είδε μόνο μονάδες 2 που παρήχθησαν και πολλοί πωλήθηκαν και ονομάστηκαν ως μοντέλα 1968. Συνολικά, οι μονάδες 5196 προήλθαν από το πάτωμα παραγωγής στη Γερμανία, ενώ οι μονάδες 5177 ήταν το μοντέλο 1967. Το 1968 Mercedes 250 SL, καθώς και τα μοντέλα 1966 και 1967, σηματοδότησε την έναρξη μιας άλλης καινοτομίας στη μάρκα Mercedes Benz. Παρόλο που η γραμμή SL ήταν αρχικά εφοδιασμένη με δύο δισκόφρενα και δύο φρένα τυμπάνων, ξεκινώντας από το 250 SL προς τα εμπρός, τα αυτοκίνητα έχουν δισκόφρενα παντού. Αργότερα μοντέλα ήταν επίσης διαθέσιμα με σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως το υδραυλικό τιμόνι, τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 4, τα φρένα και το σύστημα κλιματισμού.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Το ER Classics έχει συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας. Πρώτον, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι άνω των 3 δεκαετιών. θα δείξουν σημάδια συντήρησης και επισκευής. Δεύτερον, πολλά από τα μοντέλα Mercedes Benz 250SL 1968 αγοράστηκαν αρχικά ως καθημερινά προγράμματα οδήγησης και οδηγούσαν! Είναι σπάνιο να βρείτε ένα αμετάβλητο, χωρίς επισκευή SL, ωστόσο, επειδή το αυτοκίνητο έχει επισκευαστεί δεν σημαίνει ότι είναι κακό αυτοκίνητο. Το κλειδί είναι να αναζητήσετε μια ποιοτική αποκατάσταση ή για το πληρέστερο αυτοκίνητο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Φυσικά, όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο, θα θελήσετε επίσης να διασφαλίσετε ότι ο αριθμός πλαισίου και ο αριθμός κινητήρα ταιριάζουν. Αυτό μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης στην ποιότητα τυχόν επισκευών που έχουν γίνει. Τέλος, το 1968 Mercedes 250SL είναι πολύ επιρρεπές σε σκουριά. Φροντίστε να τοποθετήσετε το αυτοκίνητο σε ανελκυστήρα και να ελέγξετε περιοχές όπως τα δάπεδα του κορμού, τα εσωτερικά πλαίσια του μεταξόνιου, το πίσω πλαίσιο του αμαξώματος που συγκρατεί τα πίσω φώτα και το μπροστινό σταυρό μέλος στο οποίο βιδώνει ο μπροστινός προφυλακτήρας, για να αναφέρετε μερικές περιοχές .

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση