Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1968 Mercedes Benz 280SL

Παρουσιάστηκε στο 1967 και συνέχισε την παραγωγή μέσω του 1971, το 2.8l Mercedes Benz 280SL 1968 ήταν η τελική έκδοση του W113. Ο κινητήρας ήταν το επόμενο στάδιο εξέλιξης για το M130 και μια μεγαλύτερη εκτόξευση αυξημένης μετατόπισης στο 2779cc, δίνοντας έτσι το αυτοκίνητο 180hp και αυξημένη ροπή. Επίσης, παρουσίασε νέα, πιο επίπεδη καλύμματα τροχών, καθώς και λιγότερο χρώμιο στο ταμπλό οργάνων και στις θύρες των θυρών, σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας 1968. Διαφορετικά, το 1968 280 SL ήταν ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με τον προκάτοχό του. Είναι ενδιαφέρον ότι τα περισσότερα μοντέλα Mercedes Benz 280SL που κατασκευάστηκαν για τις αγορές των ΗΠΑ ήταν εφοδιασμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Χειροκίνητο κιβώτιο 1968 Τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz SL είναι κάπως σπάνια στις ΗΠΑ και ως εκ τούτου είναι περιζήτητα από τους αμερικανούς συλλέκτες αυτοκινήτων. Σήμερα, η παγόδα W113 θεωρείται ιδιαίτερα επιθυμητό αυτοκίνητο συλλέκτη και οι τρέχουσες τιμές υποδηλώνουν ότι το Mercedes 280 SL είναι το πιο επιθυμητό από τα μοντέλα 3.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Ο 1968 roadster της Mercedes 280SL είναι δημοφιλής μεταξύ των κλασικών συλλεκτών αυτοκινήτων που προτιμούν να κατέχουν το τελευταίο αυτοκίνητο της σειράς, το οποίο είναι γενικά αυτό που έχει όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη δύναμη της γραμμής. Αυτό συμβαίνει σίγουρα με το 280 SL. Το 250 SL, που είναι αρκετά πιο σπάνιο, είναι επίσης δημοφιλές στους συλλέκτες που προτιμούν την κάπως άκαμπτη ανάρτηση και την πιο σπορ αίσθηση των πρώτων κλασικών αυτοκινήτων. Αυτό το αυτοκίνητο Mercedes είναι επίσης πιο απαλλαγμένο από το εσωτερικό και δεν έχει πολλές από τις βελούδινες αναβαθμίσεις των πιό πρόσφατων μοντέλων. Στη συνέχεια υπάρχει το Mercedes Benz 230SL, το οποίο είναι ευρέως διαθέσιμο και απαιτεί χαμηλότερη τιμή λόγω της αντίληψης της χαμηλότερης απόδοσης από μικρότερο κινητήρα. Όλα τα μοντέλα 3 είναι επιρρεπή σε σκουριά, ειδικά στα δάπεδα, τον κορμό και κάτω από τις πόρτες, ωστόσο μέρη που περιλαμβάνουν πάνελ κινητήρα, μετάδοσης, εσωτερικού και σκουριάς είναι άμεσα διαθέσιμα για όσους επιθυμούν να αναλάβουν ένα έργο αποκατάστασης.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση