Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1970 Mercedes Benz 280SL

Όταν οι μηχανικοί της Mercedes Benz ανέπτυξαν έναν διάδοχο στο δημοφιλές 300SL Gullwing, γεννήθηκε το Mercedes Benz 280SL. Ο νέος σχεδιασμός SL, ο οποίος θα ονομάζεται W113 εσωτερικά, ήταν σύγχρονος, άνετος και ευρύχωρος για την εποχή του. Το 1970 Mercedes Benz 280SL θα δει τις μονάδες 7935 καθ 'όλη τη διάρκεια παραγωγής του. Το 280SL είναι διαθέσιμο τόσο στις δύο πόρτες Roadster όσο και στις δύο πόρτες Coupe. Το 8SL ήταν μεγαλύτερο, ευρύτερο και βαρύτερο από τον προκάτοχό του και ήταν το τέλειο αυτοκίνητο για όσους αναζητούν άνεση οδήγησης, οδική συμπεριφορά και κατασκευή. Οι αγοραστές είχαν επίσης την επιλογή διάφορων κινητήρων, μεταξύ των οποίων ένα V3.5 με κύλινδρο 4.5 ή 6l ή κινητήρα 2.8-cylinder με χωρητικότητα 280l. Τα περισσότερα μοντέλα ήρθαν με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με έναν κινητήρα που περιείχε έγχυση καυσίμου. Το Mercedes Benz 1970SL 121 θα μπορούσε να φτάσει στην τελική ταχύτητα του XNUMXmph.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Το 1970 Mercedes Benz 280SL, καθώς και το μοντέλο 1969, είδαν πολλές αλλαγές και ενημερώσεις από την πρώτη έκδοση στο 1968. Μεταβολές περιελάμβαναν την πινακίδα κυκλοφορίας που κινήθηκε από το τείχος προστασίας στην πρόσοψη της μπροστινής πόρτας, το υλικό μαξιλάρι μόνωσης firewall ενημερώθηκε από χονδρό έως ομαλό και οι μπροστινές λαβές της σκληρής οροφής έγιναν ξεχωριστές. Το Elastic έγινε επίσης το νέο υλικό στις τσέπες των θυρών, και τα καλύμματα δαπέδου άλλαξαν από καουτσούκ σε συνθετικό χαλί.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση