Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1971 Mercedes Benz 280SL

Ιδιαίτερα επιθυμητά όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά, τα μοντέλα της Mercedes Benz SL παραμένουν ακόμα δημοφιλή μέχρι σήμερα. Παρόλο που δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο το Mercedes 300SL, ή τόσο καμπυλωτό όπως το 190SL, το Mercedes Benz 280SL 1971 ήταν καλά ισορροπημένο, υψηλών επιδόσεων και ένας συναρπαστικός καθημερινός οδηγός. 30 χρόνια αργότερα, πολλά εξαρτήματα για αυτά τα μοντέλα είναι ακόμα διαθέσιμα και πολλοί ιδιοκτήτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα ως καθημερινό οδηγό τους. Μόνο οι μονάδες 830 έγιναν κατά το τελευταίο έτος παραγωγής του Mercedes 280SL, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραγωγής απελευθερώθηκαν περίπου μονάδες 23885. Η αμερικανική έκδοση των κοινών προτύπων 280SL διαθέτει ευρωπαϊκά μοντέλα που περιλάμβαναν φρένα δίσκων τροχών 4 με ενισχυτή ισχύος, ζώνες ασφαλείας 3 και άλλα.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Mercedes;

Η κατάσταση της Mercedes roadster του 1971 ως κλασικό αυτοκίνητο αυξάνεται συνεχώς. Με τα αδερφή μοντέλα της σειράς - το Mercedes Benz 230SL και το 250SL - υπάρχει κάτι για τους αγοραστές και τον προϋπολογισμό όλων των τύπων για να διαλέξετε.

Mercedes Benz Classic Αυτοκίνητα προς πώληση