Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1948 Porsche 356 Pre-A

Το 1948 Porsche 356 Pre-A ήταν ένα σπορ αυτοκίνητο 4-κύλινδρο, οπίσθιο κινητήρα, αερόψυκτο πίσω τροχό, σχεδιασμένο από τον Ferdinand Porsche. Το Porsche 356 Pre-A έγινε ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα της Porsche που κατασκευάστηκαν ποτέ. Αυτά τα πρόωρα μοντέλα της Pre-A Porsche 356 κατασκευάστηκαν χειροποίητα από αλουμίνιο, ωστόσο, όταν η παραγωγή μεταφέρθηκε στη Γερμανία στο 1950, θα γινόταν χάλυβας. Αυτά τα αυθεντικά Pre-A Porsches είναι ιδιαίτερα περιζήτητα. Η Porsche χρειάστηκε σχεδόν δύο χρόνια για να κατασκευάσει τα πρώτα παραδείγματα της 50.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Πολύ λίγα από τα μοντέλα 1948 Porsche 356 Pre-A υπάρχουν σήμερα. Η εύρεση οποιουδήποτε 1948 Porsche 356 Pre-A θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα. Προσέξτε τις πολλές αναπαραγωγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο ανυποψίαστος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί από αυτά τα αντίγραφα.

Porsche Classic Cars προς πώληση