Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1949 356 Porsche

Παράγεται στην Αυστρία με εξαρτήματα VW, το 1949 Porsche 356 ήταν ένα από τα πρώτα από τα μοντέλα 52 που κατασκευάστηκαν χειροκίνητα από το 356 και κυκλοφόρησε μεταξύ των 1948 και 1950. Το Ferry Porsche ήθελε να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο με βάση το Beetle της Volkswagen, το οποίο ανέπτυξε ο πατέρας του. Έχοντας ένα βαθύ ιστορικό αγώνα μέχρι σήμερα, το πρώτο μοντέλο ήταν μόλις λίγες εβδομάδες όταν σημείωσε την πρώτη νίκη του στην κούρσα του Ίνσμπρουκ. Σήμερα, το Porsche 356 είναι ένα εικονικό κλασικό αυτοκίνητο. Οι αγοραστές και οι επενδυτές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να κάνουν αυτό ένα από τα πιο περιζήτητα και αγαπημένα κλασικά αυτοκίνητα.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα από αυτά τα πρόωρα μοντέλα 1949 Porsche 356, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι είναι εξαιρετικά αποκλειστικά και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα βρείτε. Μόλις βρείτε ένα Porsche 356 ενδιαφέροντος, ελέγξτε την αυθεντικότητα και την αυθεντικότητα επιβεβαιώνοντας τους αριθμούς σασί και κινητήρα. Ελέγξτε επίσης για σκουριά ή σωματική βλάβη και συζητήστε οποιοδήποτε ιστορικό ή αρχεία που μπορεί να έρθουν με το όχημα.

Porsche Classic Cars προς πώληση