Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1951 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Το Porsche 356, ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια στην ιστορία, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1949. Η παραγωγή διακόπηκε το 1965. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής διαδρομής ως ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα στην ιστορία, το Porsche 356 θα είχε περισσότερες από 76000 μονάδες κατά τη διάρκεια της Διάρκεια Ζωής. Σήμερα, ενώ όλα τα μοντέλα Porsche 356 είναι ιδιαίτερα επιθυμητά, τα πρώτα μοντέλα είναι ίσως μερικά από τα πιο σπάνια. Γνωστό ως το Pre-A, η πρώιμη Porsche 356 διέθετε κομψή σχεδίαση και ελκυστική καμπυλότητα. Το 1951 Porsche 356 Pre-A Cabriolet διακρίνεται από τα μεταγενέστερα μοντέλα Porsche 356A από το παρμπρίζ 2 τεμαχίων, τους τροχούς 16 ιντσών και τη μικρή λαβή κουκούλας από γυαλισμένο αλουμίνιο. Αν ψάχνετε να αγοράσετε μια πρώιμη Porsche 356, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας βοηθήσουν να διακρίνετε το μοντέλο-μοντέλο του αυτοκινήτου που κοιτάτε.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα 1951 Porsche 356 Pre-A Cabriolet; Πρέπει πάντα να ελέγχετε για πράγματα όπως η καλή πίεση λαδιού, οι διαρροές λαδιού και ο υπερβολικός καπνός. Επειδή τα πάνελ του αμαξώματος είναι δύσκολο να βρεθούν και να επισκευαστούν, φροντίστε να αγοράσετε το πληρέστερο παράδειγμα που μπορείτε να βρείτε. Κάνοντας αυτό θα σας εξοικονομήσει ένα καλό χρηματικό ποσό στην αποκατάσταση.

Porsche Classic Cars προς πώληση