Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1953 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Το Porsche 356 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με 50 χειροποίητες μονάδες με σώμα από αλουμίνιο κατά τη διάρκεια του 1948-1949. Το 1950, η Porsche 356 θα κυκλοφορήσει στο κοινό. Κατά τα επόμενα 15 χρόνια, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα έβλεπε περισσότερα από 76000 μοντέλα να ξεδιπλώνονται. Αρχικά διαθέσιμα ως Coupe και Cabriolet, τα μοντέλα Cabriolet ήταν δημοφιλή για την ανοιχτή τους έκκληση. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Porsche 1953 Pre-A Cabriolet του 356, η ομάδα της ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το μοντέλο που θέλετε.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Μια από τις καλύτερες συμβουλές που μπορεί να προσφέρει η ER Classics στο 1953 Porsche 356 Pre-A Cabriolet είναι να εστιάσει πρώτα στην κατάσταση του αμαξώματος και δεύτερον στη μηχανική. Σε γενικές γραμμές, οι μηχανισμοί αυτών των πορσερένιων αντέδρασαν στη δοκιμασία του χρόνου και δεν είναι πολύ δύσκολο να εργαστούν. Από την άλλη πλευρά, η σκουριά μπορεί να είναι ένοχος. Ορισμένες περιοχές σκουριάς είναι πιο εύκολα σταθερές από άλλες. τα πάνελ του αμαξώματος είναι γνωστά δύσκολα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι εάν κοιτάζετε ένα πλήρως ανακαινισμένο αυτοκίνητο, φροντίστε να ελέγξετε για σημάδια επισκευής σκουριάς και να ζητήσετε τεκμηρίωση.

Porsche Classic Cars προς πώληση