Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1953 Porsche 356 Pre-A

Ένα ελαφρύ ευρωπαϊκό σπορ αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την Porsche από το 1949 έως το 1965, το Porsche 356 είναι ένα από τα πιο εικονικά σπορ αυτοκίνητα της Porsche όλων των εποχών. Το Porsche 356 Pre-A, αντιπροσωπεύει μερικά από τα πρώτα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων πενήντα χειροποίητων μοντέλων. Επειδή η Porsche ήταν τόσο μικρή λειτουργία εκείνη τη στιγμή, δεν είναι όλα τα πολύ πρώιμα μοντέλα Porsche 356 τα ίδια. Αν ψάχνετε για ένα Porsche 1953 Pre-A του 356, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν απολύτως όταν πρόκειται για μοντέλα 356 στις αρχές του έτους. Ένα από τα χαρακτηριστικά της χρονιάς του 1953 είναι το λυγισμένο παρμπρίζ αντί για ένα διαχωρισμένο παρμπρίζ. 1953 Porsche 356 Pre-A's είναι επίσης εύκολο να εντοπιστούν, επειδή τα σήματα στροφής μετακινήθηκαν ακριβώς κάτω από τους προβολείς και τώρα είναι μόνοι. Επιπλέον, το 1953, τα στρογγυλά και ορθογώνια πίσω φώτα αντικαταστάθηκαν με δύο στρογγυλούς προβολείς δίπλα-δίπλα. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε ένα μοντέλο του 1953.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Κατά την αγορά ενός 1953 Porsche 356 Pre-A, λάβετε υπόψη σας ορισμένα πράγματα. Πρωτίστως, η κύρια ανησυχία σας πρέπει να είναι σκουριά. Αυτά τα αυτοκίνητα δεν είχαν προστασία έναντι σκουριάς, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά έναν ανελκυστήρα από έναν εμπειρογνώμονα στο Porsche 356. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από μια πολύ δαπανηρή αποκατάσταση. Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης, η εύρεση του καλύτερου ποιοτικού σώματος σε ένα μοντέλο Porsche 356 θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός σας στόχος. Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που οι ER Classics προσφέρουν στους πελάτες τους. Σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να μάθετε περισσότερα για το 1953 PORSCHE 356 Pre-A και για να εξερευνήσετε τα αποθέματα των κλασικών αυτοκινήτων.

Porsche Classic Cars προς πώληση