Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1953 356 Porsche

Ιούλιος 1948 Παρουσιάστηκε το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Porsche, το Porsche 356. Μέχρι τότε, ο Ferdinand Porsche είχε εργαστεί σε άλλους κατασκευαστές. Σχεδιασμένο από τον γιο του, αυτή η νέα Porsche έλαβε άμεσο έπαινο και αναγνώριση. Αρχικά διαθέσιμο ως κουπέ, καμπριολέ και roadster, το Porsche 356 πέρασε από μια σειρά εξελίξεων. Ο Max Hoffman, ένας εισαγωγέας Porsches στις ΗΠΑ, ήταν υπεύθυνος για το Speedster. Ζήτησε ένα βασικό μοντέλο για την αμερικανική πελατεία του, το οποίο περιελάμβανε καθίσματα αγωνιστικού τύπου, αφαιρούμενες πλευρικές κουρτίνες και χαμηλό παρμπρίζ. Σήμερα, το Speedster είναι ένα από τα πιο επιθυμητά από τα 356 μοντέλα.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Porsche 1953 του 356, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Πολλοί λάτρεις πιστεύουν ότι η αγορά ενός 356 με βάση το σώμα του είναι πιο επωφελής από την αγορά ενός με βάση τη μηχανική. Μερικές από τις πιο σημαντικές περιοχές που πρέπει να ελέγξετε περιλαμβάνουν τα σημεία στήριξης της ανάρτησης και τα μπροστινά και πίσω ταψιά δαπέδου.

Porsche Classic Cars προς πώληση