Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1954 Porsche 356 Pre-A

Το μοντέλο Porsche 356 Pre-A είναι το μοντέλο που διέκρινε το σήμα Porsche από τους υπόλοιπους ευρωπαίους ομόλογούς του. Εκκινώντας από το 1949 στο 1955, το Porsche 356 Pre-A θα είναι το πρώτο από τα διάφορα ξεχωριστά μοντέλα, όπως τα Porsche 356A, 356B και 356C. Παράγεται ως Coupe και Cabriolet, το 356 θα προσφέρεται ως Speedster κατά τη διάρκεια του 1954 και αργότερα ως Carrera υψηλής απόδοσης. Αν και τα μοντέλα Pre-A ήταν αρκετά ακατέργαστα, οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν με ταχείς ρυθμούς και το 356 θα εξελιχθεί σημαντικά πριν ξεκινήσει το Porsche 356A. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά ενός 1954 Porsche 356 είναι τα σήματα στροφής, τα οποία τοποθετήθηκαν μπροστά.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός Porsche 1954 Pre-A του 356. Η ER Classics βοηθά τους αγοραστές με αγορές Porsche 356 εδώ και χρόνια και κατανοούν τις σημαντικές συμβουλές που απαιτούνται για να διασφαλιστεί ότι αγοράζετε τα καλύτερα Porsche 356 που μπορείτε να βρείτε. Η σκουριά θα είναι ο κύριος ένοχός σας όταν πρόκειται για την κατάσταση της Porsche 356. Αυτά τα αυτοκίνητα δεν έλαβαν προστασία από τη σκουριά, έτσι τα περισσότερα παραδείγματα έχουν διαφορετικούς βαθμούς ζημιάς. Εάν δεν σας ενδιαφέρει να επαναφέρετε το αυτοκίνητο, ίσως η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να βρείτε ένα μοντέλο που έχει προηγουμένως αποκατασταθεί. Το πλεονέκτημα της αγοράς ενός 356 είναι ότι οι μηχανικοί αυτών των αυτοκινήτων είναι γενικά αξιόπιστοι. Είναι επίσης αρκετά εύκολο να εργαστούν, οπότε η ανάληψη ενός έργου στο γκαράζ σας είναι σίγουρα εφικτή για το μέσο γούστο. Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές κατά την έναρξη της αναζήτησής σας. Αν έχετε απορίες σχετικά με το 356 Pre-A ή θέλετε να δείτε οποιοδήποτε από τα μοντέλα Porsche 356 που βρίσκονται επί του παρόντος στο απόθεμά μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα με την ER Classics.

Porsche Classic Cars προς πώληση