Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1954 356 Porsche

Το 1954 Porsche 356 είναι μέρος των πρώτων μοντέλων Porsche 356 που αναζητούν συνεχώς οι κλασικοί συλλέκτες αυτοκινήτων. Προσφέρεται στον δημοφιλή τύπο αμαξώματος Speedster καθώς και στο Roadster and Coupe, το 1954 Porsche 356 ήταν μέρος 7726 μονάδων που κυκλοφόρησαν από το 1950-1955. Στις αρχές της δεκαετίας του 50 τα μετατρέψιμα ήταν τα πιο δημοφιλή. Το πιο γνωστό μεταξύ των μετατρέψιμων ήταν το Speedster Κυκλοφόρησε το 1954, το Speedster ήταν ένα στιγμιαίο κλασικό, ιδιαίτερα στην αμερικανική αγορά. Ο Max Hoffman, ο αμερικανός εισαγωγέας Porsches τότε, συμβούλεψε τη Ferdinand Porsche ότι μια χαμηλού κόστους, ανοιχτή έκδοση θα τα πήγαινε καλά.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Η αγορά ενός Porsche 1954 του 356 είναι συναρπαστική. Η αναζήτηση για το σωστό αυτοκίνητο μπορεί να σημαίνει μήνες εύρεσης, επιθεώρησης και διαπραγμάτευσης. Η ομάδα της ER Classics έχει βοηθήσει πολλούς πελάτες να αγοράζουν και να πωλούν Porsche 356s και παρέχει τις ακόλουθες συμβουλές. Αρχικά, αποφασίστε τι είδους 356 Porsche θέλετε να αγοράσετε. Αν ψάχνετε για ένα έργο αποκατάστασης, το σώμα είναι το πιο σημαντικό. Αποφύγετε μοντέλα με μεγάλη σκουριά και βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τους αριθμούς κινητήρα και πλαισίου. Αν ψάχνετε για ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο, φροντίστε να ζητήσετε όλα τα διαθέσιμα έγγραφα. Η ποιότητα της αποκατάστασης θα επηρεάσει την αξία του αυτοκινήτου.

Porsche Classic Cars προς πώληση