Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1955 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Το 1955 Porsche 356 Pre-A Cabriolet είδε περίπου 270 μονάδες να βγαίνουν από το πάτωμα παραγωγής. Υπάρχουν πολύ λίγοι τρόποι για να ξεχωρίσετε ένα Porsche 1955 Pre-A του 356 από το Porsche 356A. Ένας τρόπος είναι με τον νέο τύπο λαβής κουκούλας που εμφανίστηκε το 1955. Ήταν μια μεγαλύτερη και πολύ μεγαλύτερη λαβή. Ενώ θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί στα μοντέλα Porsche 356A, αν μπορείτε να βρείτε ένα παράδειγμα στυλ προ-Α αμαξώματος με τη λαβή κουκούλας στυλ porsche 356A, πιθανότατα κοιτάτε ένα μοντέλο Porsche 1955 του 356. Συνιστάται πάντοτε να κάνετε έλεγχο ταυτότητας οποιουδήποτε αυτοκινήτου σκέφτεστε να αγοράσετε. Πολλοί πωλητές το φροντίζουν και ζητούν πιστοποιητικό αυθεντικότητας της Porsche πριν από την πώληση. Εάν το αυτοκίνητο που κοιτάτε δεν διαθέτει αυτό το πιστοποιητικό, μην φοβάστε να το ζητήσετε.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Μια άλλη ανησυχία κατά την αγορά ενός 1955 Porsche 356 Pre-A Cabriolet θα πρέπει να είναι σκουριά. Πιθανότατα, αν δεν κοιτάξετε ένα πλήρως ανακαινισμένο αυτοκίνητο της Porsche, τα περισσότερα 356 μοντέλα θα έχουν κάποια ζημιά από σκουριά. Θα πρέπει να εστιάσετε στην εύρεση ενός παραδείγματος εντός του προϋπολογισμού σας που έχει τη λιγότερη σκουριά και ζημιά. Το κόστος αποκατάστασης μπορεί να είναι αρκετά υψηλό. Επίσης, εάν σας ενδιαφέρει ένα Cabriolet, φροντίστε να ελέγξετε το μετατρέψιμο επάνω μέρος. Ενώ το ύφασμα δεν είναι απαραίτητα το κύριο μέλημα, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα παράδειγμα που έχει μια σωστά λειτουργική κορυφή. Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που έχει συνδυάσει το ER Classics για το 1955 Porsche 356 Pre-A Cabriolet. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Porsche 1955 Pre-A Cabriolet του 356, η ER Classics θα χαρεί να μιλήσει μαζί σας και να σας παρουσιάσει στο απόθεμά τους.

Porsche Classic Cars προς πώληση