Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1956 356 Porsche

Η Porsche κυκλοφόρησε το 356A τον Οκτώβριο του 1955, που ήταν η πρώτη μεγάλη παραλλαγή στη σειρά Porsche 356. Ενώ η Porsche 1956 του 356 έμοιαζε πολύ παρόμοια, στην πραγματικότητα ήταν αρκετά ενημερωμένη. Οι πιο προφανείς αλλαγές είναι οι λεπτές ράγες από τρίψιμο και ένα καμπύλο παρμπρίζ ενός τεμαχίου. Τα μοντέλα Roadster, Coupe και Speedster συνεχίστηκαν. Τα τόξα του Speedster με κορδόνια αυξήθηκαν περίπου 2.5 ίντσες. Ίσως μία από τις βασικές αλλαγές ήταν η αλλαγή από τροχούς διαμέτρου 16 σε 15 ιντσών με νέο πλάτος 4.5 ιντσών. Τα ελαστικά ήταν πιο λιπαρά. Το εσωτερικό είδε επίσης αρκετές αλλαγές, με τις πιο σημαντικές να είναι μια νέα επίπεδη όψη πάνελ. Αυτή τη στιγμή, η Porsche ενημέρωσε επίσης τους κινητήρες της για να προσφέρει 1300 (κανονική και σούπερ), νέα 1600N και 1600S, και 1500GS.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Θα ήταν μεγάλη χαρά η ER Classics να σας βοηθήσει να αγοράσετε το 1956 Porsche 356. Το ER Classics διαθέτει τις συνδέσεις και τους πόρους του κλάδου για να σας βοηθήσει να βρείτε την Porsche των ονείρων σας. Έχοντας βοηθήσει πολλούς πελάτες σε αυτή την προσπάθεια, προσφέρουν τις παρακάτω συμβουλές. Πρώτα, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την αξία. Δεύτερον, είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε σωστά τα μοντέλα 356A, 356B, 356C και 356 Pre-A, καθώς αυτό μπορεί να καθορίσει την αξία. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, είναι πάντα ένα πλεονέκτημα να έχετε τεκμηρίωση σχετικά με την ιστορία του ιδιοκτήτη, την αποκατάσταση και τη συντήρηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να περιηγηθείτε στην απογραφή Porsche που διατίθεται αυτήν την περίοδο στο ER Classics, παρακαλώ περιηγηθείτε στον ιστότοπο.

Porsche Classic Cars προς πώληση