Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1958 356 Porsche

Τα μοντέλα 1958 Porsche 356 είχαν ένα νέο σώμα, που ονομάστηκε T-2. Τα εξαεριζόμενα φτερά εμφανίστηκαν στις πόρτες του Cabrio και τα κουπέ είχαν την πρόσθετη επιλογή να έχουν αλεξίπτωτα στα κουφώματα τους. Ένας γρήγορος τρόπος για να διαφοροποιήσετε ένα 1959 Porsche 356 από τους προκατόχους του τύπου Α είναι η πλάκα επιτάχυνσης της πόρτας, η οποία κινήθηκε χαμηλότερα από τα προηγούμενα μοντέλα. Δύο σωλήνες εξάτμισης έφυγαν από το κάτω τμήμα κάθε προφυλακτήρα προφυλακτήρα.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Η αγορά ενός 1958 Porsche 356 είναι το όνειρο πολλών κλασικών συλλεκτών αυτοκινήτων και η πραγματικότητα λίγων. Ενώ περισσότερα από 77000 Porsche 356 αυτοκίνητα έγιναν σε όλη την έκταση παραγωγής, λιγότερο από το ήμισυ παραμένουν σήμερα. Η ER Classics Holland σας καλωσορίζει να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της για να δείτε το απόθεμά σας και σας ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε μαζί της για τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Όταν αγοράζετε ένα 1958 Porsche 356, πρέπει να γνωρίζετε ότι η κορυφαία επιλογή από γυαλί σε ανοικτά αυτοκίνητα προσθέτει σημαντικά στην αξία. Επίσης γνωρίζουμε ότι επιθεώρηση για τη σκουριά είναι επιτακτική, καθώς δεν προσφέρθηκε προστασία κατά της σκουριάς όταν κατασκευάστηκαν.

Porsche Classic Cars προς πώληση