Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


1959 356 Porsche

Το Porsche 356B έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στη Γερμανία στο τέλος του 1959 καθώς και ένα μοντέλο Speedster D (Convertible D), αντικαθιστώντας το speedster. Το 1959 Porsche 356 τύπου B ήταν αρκετά διαφορετικό από τα μοντέλα του τύπου Α που είχε προηγηθεί. Ένας μεγαλύτερος μπροστινός προφυλακτήρας ήταν ίσως ο πιο αξιοσημείωτος. Οι προβολείς στην 1959 Porsche έγιναν πιο όρθιοι. Πολλοί λάτρεις της Porsche σκέφτηκαν ότι οι αλλαγές στο 1959 Porsche 356 ήταν παρόμοιες με κάτι που η General Motors θα μπορούσε να παράγει, αλλά όπως και οι περισσότερες αλλαγές στο εργοστάσιο, έγιναν σύντομα αποδεκτές.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Το μοντέλο Convertible D είχε ψηλότερο παρμπρίζ, γυάλινα παράθυρα και νέα καθίσματα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Porsche 1959 του 356, θα ήταν χαρά της ER Classics να σας παρουσιάσει στα αυτοκίνητα Porsche 356 που διαθέτουν επί του παρόντος σε απόθεμα. Από τα ευρήματα του αχυρώνα έως τα πιο παρθένα παραδείγματα εκθεσιακών χώρων, συνδεθείτε σήμερα για να μάθετε περισσότερα. Εν τω μεταξύ, περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Porsche 356 και άλλα κλασικά αυτοκίνητα.

Porsche Classic Cars προς πώληση