Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1960 356 Porsche

Από τα μοντέλα 1959 έως 1963, τα μοντέλα Porsche 356 θεωρήθηκαν μέρος της γραμμής τύπου Β. Η Porsche θα παράγει περίπου 30963 356Bs. Το 1960 Porsche 356 ήταν διαθέσιμο σε παραλλαγές 3: coupe, cabriolet ή roadster. Σε σύγκριση με τους προκατόχους της Porsche 356A, τα μοντέλα 356B προσέφεραν μεγαλύτερο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερους προφυλακτήρες. Οι αλλαγές στυλ συμπεριέλαβαν επίσης περισσότερους κατακόρυφους προβολείς.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Όταν αγοράζετε μια Porsche 1960 του 356, είναι σημαντικό να θυμάστε μερικά πράγματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να επιθεωρείται ενδελεχώς οποιαδήποτε ισχυρή αγορά. Ενώ ένα αυτοκίνητο με κάποια σκουριά μπορεί ακόμα να είναι μια μεγάλη επένδυση, ο καθορισμός σκουριασμένων περιοχών μπορεί να είναι δαπανηρός. Είναι επίσης σημαντικό να ζητήσετε από τον πωλητή να παράσχει όσο το δυνατόν περισσότερα έγγραφα. Η γνώση του ιστορικού κατόχου οποιουδήποτε κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα Porsche 356 ως έργο αποκατάστασης ή θέλετε ένα αυτοκίνητο ποιότητας εκθεσιακού χώρου, η ομάδα της ER Classics μπορεί να σας βοηθήσει. Για να μάθετε περισσότερα, η ομάδα τους σας προσκαλεί να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο στον ελεύθερο χρόνο σας. Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα!

Porsche Classic Cars προς πώληση