Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1962 356 Porsche

Το Porsche 356B απελευθερώθηκε στο 1959 και παρέμεινε στην παραγωγή μέχρι το 1963. Για το έτος μοντέλου 1962, η Porsche άλλαξε από τον τύπο σώματος T5 στον τύπο σώματος T6. Η Porsche προσέφερε επίσης μια μοναδική διαμόρφωση που είναι ίσως μια από τις πιο σπάνιες της γραμμής 356. Το Karmann Hardtop ήταν ουσιαστικά ένα σώμα cabriolet με σταθερό σκληρό στρώμα. Λιγότερο από το 2300 αυτών των μοναδικών μοντέλων 356 Porsche έγιναν μεταξύ των 1961 και 1962.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Η ομάδα της ERclassics θα χαρεί να σας βοηθήσει. Ακολουθούν μερικές κλασικές συμβουλές αυτοκινήτων από την ομάδα ειδικών τους. Αυτά τα μοντέλα μπορεί να είναι επιρρεπή σε σκουριά, καθορίζοντας πού υπάρχει σκουριά θα καθορίσει το κόστος ή τις επισκευές. Προσδιορίστε αν θέλετε Speedster, κουπέ ή καμπριολέ και κάντε την έρευνά σας για τις διαθέσιμες επιλογές. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε στην πορεία κατά την αναζήτησή σας. Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η ομάδα του ER Classics σας ενθαρρύνει να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Porsche Classic Cars προς πώληση