Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού


1964 911 Porsche

Από την εισαγωγή του στο 1963, το Porsche 911 έχει εξελιχθεί συνεχώς. Η διάκριση ενός πρώιμου 911 Porsche από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσει αργότερα είναι σχετικά εύκολη, καθώς προσφέρουν ρόδες χάλυβα 4.5 και το σενάριο Porsche στη βάση του καλύμματος του κινητήρα χρησιμοποιεί συνδεμένα γράμματα. Τα πρώτα μοντέλα 1965 σε 1966 είχαν επίσης τιμόνια από ξύλο και ξύλινο κάτω ταμπλό.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Όταν η ανακοίνωση έγινε το 1963, η Porsche ονόμασε το αυτοκίνητο με το 901. Το αυτοκίνητο μετονομάστηκε αργότερα στο 911, επειδή η Peugeot είχε πνευματικά δικαιώματα 3-ψήφου αριθμού μοντέλου αυτοκινήτου με 0 στη μέση. Όταν ψάχνετε να αγοράσετε μια Porsche 1964 του 911, υπάρχουν μερικά σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνετε. Πρώτα, ελέγξτε για σκουριά. Η σκουριά μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή για στερέωση, ιδιαίτερα στα προ-γαλβανισμένα μοντέλα. Ορισμένες σημαντικές περιοχές που πρέπει να ελέγξετε περιλαμβάνουν τα σημεία γρύλου και τους σωλήνες ράβδου στρέψης, τις ραφές και τις άκρες των θυρών, τον κορμό και την κουκούλα και τις σανίδες δαπέδου Γνωρίζοντας εάν έχουν αντικατασταθεί οι εντατήρες αλυσίδας, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα στον λογαριασμό αποκατάστασης ή συντήρησης. Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το Porsche 911, συνδεθείτε με το ER Classics σήμερα.

Porsche Classic Cars προς πώληση