27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Goodwood Αναγέννηση 2023

Σεπτέμβριος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που συναγωνίστηκαν μεταξύ τους κατά την αρχική περίοδο του κυκλώματος το 1948-1966 μπορούν να βρεθούν στο Goodwood Revival. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στη νότια Αγγλία όπου μπορείτε να απολαύσετε τα αξιοθέατα και να ακούσετε τον ήχο της μαγείας. Η αναβίωση του Goodwood πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2023 στο Κύκλο Goodwood στο Sussex της Αγγλίας.

 

Τα αστέρια των μηχανοκίνητων αθλημάτων, όπως ο John Surtees, ο Derek Bell, ο Sir Stirling Moss και ο Richard Attwood, θα είναι παρόντες στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε ως επισκέπτης. Τα αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1940, τη δεκαετία του 1950 και τη δεκαετία του '1960, η χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σας περιμένουν στο γεγονός Goodwood Revival. Επιπλέον, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει όταν.

 

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, υπάρχει αρκετός χρόνος για να απολαύσετε τους αγώνες στο αρχικό κύκλωμα και πολλά άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια στον επίσημο ιστότοπο για τον οποίο πληρώνετε 80 £ ανά άτομο ανά ημέρα.