29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλετε ένα σουηδικό κλασικό αυτοκίνητο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας! Ή μήπως έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σας; Είμαστε ειδικοί με ένα πάθος για τα Σουηδικά Κλασικά Αυτοκίνητα!

Η E & R Classic Cars αγοράζει και πουλά μια μεγάλη γκάμα σουηδικών κλασικών αυτοκινήτων και oldtimers. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλασικών αυτοκινήτων από την Ολλανδία, με εξειδίκευση στα Σουηδικά Αυτοκίνητα.
Στην E&R Classics θα βρείτε μάρκες όπως: Volvo.

Volvo P1800

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ E & R CLASSICS

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απόλυτα με την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρά το τεράστιο όγκο των σουηδικών κλασικών αυτοκινήτων στο εκθεσιακό μας χώρο, θα μπορούσε να είναι δυνατό να μην έχουμε το επιθυμητό αυτοκίνητό σας στο απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε ένα κατάλληλο σουηδικό κλασικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Είτε θέλετε να εργαστείτε σε έναν παλιό χρονόμετρο είτε δεν έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε το τέλειο σουηδικό κλασικό αυτοκίνητο στην E&R Classics!

• Πώληση, αγορά και αποστολή
• ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
• Δεν απαιτείται τεχνική γνώση
• Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο
• Παθιασμένο προσωπικό

Χρειάζεστε βοήθεια για την εξεύρεση ενός κατάλληλου Σουηδικού Classic Car; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Saab 93

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!