Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Κυριακή 1 Νοεμβρίου (All Saints Day) EXTRA OPEN από 12:00 έως 16:00

Πώληση του κλασικού αυτοκινήτου σας;

Πώληση, αγορά και αποστολή κλασικών αυτοκινήτων

Θέλετε να πουλήσετε το κλασικό αυτοκίνητο ή το παλιό σας αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τους ξένους στο κατώφλι σας, τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, τους τηλεθεατές, αλλά χωρίς αγοραστές και μόνο την ταλαιπωρία γενικά. Ή ίσως απλά δεν είχατε τύχη ακόμα να πουλάτε το κλασικό σας αυτοκίνητο. Το E & R Classics παρέχει τη λύση όταν πρόκειται να πουλήσετε το κλασικό αυτοκίνητό σας. Ειδικευόμαστε στην αγορά, πώληση και αποστολή παλαιών και κλασικών αυτοκινήτων.

Συμφωνία αποστολής

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

+ 31638603996

Επικοινωνήστε με τις προδιαγραφές

Προδιαγραφές αυτοκινήτου

* Απαιτούμενα πεδία

Αγοράστε το κλασικό αυτοκίνητό σας

Λόγω του ταχέως μεταβαλλόμενου αποθέματός μας, αναζητούμε συνεχώς ενδιαφέροντα κλασικά αυτοκίνητα για αγορά. Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε την κλασική σας συλλογή αυτοκινήτων ή κλασικών αυτοκινήτων, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα. Θα επικοινωνούμε πάντα μαζί σας.

Η αποστολή αποστολής του κλασικού αυτοκινήτου σας είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ!

Φυσικά, θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα αποστέλλοντας το κλασικό σας αυτοκίνητο αντί να πουλάτε το κλασικό αυτοκίνητό σας απευθείας σε εμάς. Η E & R Classics είναι ένας από τους σημαντικότερους κλασσικούς αντιπροσώπους αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Εστιάζουμε στη διεθνή αγορά. Πουλάμε τα κλασικά μας αυτοκίνητα σε ιδιώτες, πελάτες που επιστρέφουν και αντιπροσώπους αυτοκινήτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Στην 2017 πωλήσαμε αυτοκίνητα 500 classic σε πελάτες σε διαφορετικές χώρες του 21.

Πουλάμε το κλασικό σας αυτοκίνητο για εσάς. Δεν πληρώνετε τέλη! Η ευκολία και τα οφέλη:

 1. Ελεύθερος χώρος στο γκαράζ / αποθήκευση.
 2. Το κλασικό αυτοκίνητό σας θα αποθηκευτεί με ασφάλεια και σκούπα στο showroom μας.
 3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε το αυτοκίνητό σας σε εμάς, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία. Προαιρετικά, μπορούμε επίσης να παραλάβουμε το αυτοκίνητο στο χώρο σας έναντι αμοιβής.
 4. Επιχειρείτε με μια επίσημα πιστοποιημένη εταιρεία (RDW).
 5. Το αυτοκίνητό σας θα προσφέρεται στην αγορά με επαγγελματικό τρόπο από τους κλασικούς λάτρεις των αυτοκινήτων.
 6. Οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάξουν το αυτοκίνητό τους στο κλασικό αυτοκίνητό σας στο E & R Classics. Η εμπειρία δείχνει ότι πολλοί πελάτες είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν το αυτοκίνητό τους, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολο για τα άτομα. Αυτή η επιλογή αυξάνει τις πιθανότητες κατά 60% ότι το κλασικό σας αυτοκίνητο θα πωληθεί.
 7. Η διοικητική διαδικασία και ο οικονομικός διακανονισμός φροντίζονται σωστά από την E & R Classics.
 8. Το σημαντικότερο είναι ότι θα επωφεληθείτε από το εκτεταμένο δίκτυο των διεθνών επιχειρηματικών σχέσεών μας και από τις διαφημίσεις τόσο online όσο και σε περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Γιατί να πουλάω το αυτοκίνητό μου μέσω της E & R Classics αντί να το πουλάω μόνος μου;

Κάθε κλασικό αυτοκίνητο είναι μοναδικό. Εμείς ως ειδικοί γνωρίζουμε ακριβώς πώς να προσφέρουμε το αυτοκίνητό σας και ακόμα πιο σημαντικό, σε ποιον. Ίσως το αυτοκίνητό σας στη χώρα σας δεν είναι τόσο δημοφιλές, αλλά είναι ακόμα πιο δημοφιλές στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε όλα αυτά, χάρη στην πολυετή πείρα μας ως κλασικό έμπορο αυτοκινήτων. Είναι γνωστό ότι ο κύκλος πωλήσεων ενός κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να είναι μακρύς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαφήμιση, την πώληση, την επικοινωνία με τους πιθανούς αγοραστές, τις συναντήσεις και την ενόχληση των κενών υποσχέσεων από υποψήφιους αγοραστές, φροντίζουμε όλα αυτά! Φροντίζουμε επίσης για τον οικονομικό διακανονισμό και τη διαχείριση των αδειών, χωρίς κόστος. Με την πώληση του κλασικού σας αυτοκινήτου μέσω της E & R Classics, υπάρχει πιθανότητα 90% το αυτοκίνητό σας να πωλείται εντός 6 μηνών.

Πώς λειτουργεί;

 1. Παραδώστε το αυτοκίνητό σας σε μια καθαρή και γυαλισμένη κατάσταση στο εκθεσιακό μας χώρο στο Waalwijk. Προαιρετικά, μπορούμε επίσης να παραλάβουμε το αυτοκίνητο στη δική σας θέση και να το καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε από ένα επαγγελματικό πλυντήριο αυτοκινήτων (το κόστος είναι με δικά σας έξοδα). Συμπεριλάβετε οποιαδήποτε ιστορικά έγγραφα μαζί με το αυτοκίνητο.
 2. Ο ειδικός μας ελέγχει το αυτοκίνητο και μαζί με σας καθορίζουμε την αξία.
 3. Όταν τα δύο μέρη καταλήξουν σε συμφωνία, θα συμπληρωθεί μια σύμβαση. Έχετε την επιλογή να παραλάβετε μαζί σας τα έγγραφα του αυτοκινήτου ή να τα αφήσετε μαζί μας όπου θα αποθηκευτούν σε ασφαλές. Φυσικά, παραμένετε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
 4. Το αυτοκίνητό σας θα φωτογραφηθεί και θα διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας. Δημιουργούμε επίσης ένα σχέδιο πωλήσεων για το αυτοκίνητό σας και διαφημίζουμε το αυτοκίνητό σας μέσω διαφημίσεων και ιστοσελίδων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
 5. Όταν το αυτοκίνητο πωληθεί, το συμφωνηθέν ποσό θα μεταφερθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 6. Ετοιμάζουμε όλα τα έγγραφα για τον νέο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, μεταφέρουμε το αυτοκίνητο αν το επιθυμούμε και στέλνουμε τη δήλωση αποποίησης ευθυνών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχει κάποιο κόστος με την πώληση του αυτοκινήτου μου μέσω αποστολής;

ΟΧΙ, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Παραμείνετε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έως ότου το αυτοκίνητο πωληθεί. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποστολής, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ασφαλισμένο από εσάς. Εφόσον ισχύει, είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε δαπάνες που προκύπτουν για την επισκευή του αυτοκινήτου (π.χ. άδεια μπαταρία) ή / και ανανέωση του πιστοποιητικού APK / MOT κατά τη διάρκεια της περιόδου αποστολής. Οι επισκευές θα γίνονται μόνο με την άδειά σας.

Ποια είναι τα κέρδη των E & R Classics;

Διαφημίζουμε το αυτοκίνητό σας για ποσό μεγαλύτερο από την συμφωνημένη τιμή αποστολής για την κάλυψη εξόδων όπως το μίσθωμα του εκθεσιακού μας χώρου, το κόστος προσωπικού κλπ. Είναι τόσο εύκολο!

Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα, πάντα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ανάλογα με την προσφορά και την τιμολόγησή σας, ενδέχεται να αποφασίσουμε να αγοράσουμε το αυτοκίνητό σας
ή προτείνετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε αποστολή για να το πουλήσετε για εσάς.
Παρακαλούμε καλέστε μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις: + 31 416 751393