Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού

Πώς να αγοράσετε

Δείτε το απόθεμά μας

Πολλοί πελάτες μας (ιδιώτες πελάτες καθώς και επαγγελματίες αντιπρόσωποι) που αγοράζουν τα αυτοκίνητά μας με βάση τη φωτογραφία και τα βίντεο στην ιστοσελίδα μας. Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη:

  1. Πάρτε το χρόνο σας για να δείτε τις φωτογραφίες των αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαφημιζόμενο αυτοκίνητο έχει τουλάχιστον φωτογραφίες 60, συμπεριλαμβανομένης μιας σαφούς περιγραφής και πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μιλάμε αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ολλανδικά.

  2. Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, στείλτε ένα e-mail στο info@erclassics.com με την επιβεβαίωση, αναφέροντας το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Παρακαλείσθε επίσης να αναφέρετε εάν θέλετε να κανονίσουμε τη μεταφορά ή αν θα παραλάβετε μόνοι σας το αυτοκίνητο. Αφού λάβουμε την επιβεβαίωσή σας, θα σας στείλουμε ένα τιμολόγιο πωλήσεων. Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού στο τιμολόγιο. Μπορούμε να κανονίσουμε τη χρηματοδότηση για πελάτες από πολλές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε την ομάδα πωλήσεών μας.

  3. Αφού λάβουμε την πληρωμή σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, θα σας στείλουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης πληρωμής. Οι διεθνείς πληρωμές στην Ευρώπη συνήθως διαρκούν περίπου τις 3 εργάσιμες ημέρες. Πριν τη μεταφορά θα εκτελέσουμε έναν τελικό έλεγχο σε κάθε αυτοκίνητο (εκτός από τα αυτοκίνητα αποκατάστασης). Μετά από αυτόν τον τελικό έλεγχο, το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για μεταφορά (τα περισσότερα αυτοκίνητα παραλαμβάνονται από τον αποστολέα μας κάθε Παρασκευή). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το αυτοκίνητο μόνοι σας, μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε το αυτοκίνητό μας στην αποθήκη μας για ένα μήνα χωρίς κόστος.

  4. Ο χρόνος που χρειάζεται για τη μεταφορά του αυτοκινήτου σας εξαρτάται από παράγοντες όπως το μήκος του ταξιδιού μέχρι τον προορισμό και το χρόνο του έτους (λόγω συνδυασμού φορτηγών). Περισσότερο από το 90% των αυτοκινήτων παραδίδονται εντός μιας εβδομάδας. Τα επίσημα έγγραφα του αυτοκινήτου θα σας παραδοθούν προσωπικά από το φορτωτή κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Ο φορτοεκφορτωτής θα σας καλέσει μερικές ώρες πριν από την άφιξη.
φορτηγό
 

Τα έξοδα μεταφοράς που αναφέρονται παρακάτω είναι ενδεικτικές τιμές για τη μεταφορά ενός αυτοκινήτου σε προορισμό στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική.

Όλοι οι παγκόσμιοι προορισμοί είναι δυνατόν να ζητήσετε μια προσφορά στον προορισμό σας.

Ευρώπη
Αμβέρσα € 350
Βαρκελώνη € 1100
Μπορντό € 900
Βρυξέλλες € 400
Φρανκφούρτη € 600
Geneve € 1100
Αμβούργο € 600
Λιλ € 450
Lisbao € 1450
Λονδίνο / Ηνωμένο Βασίλειο € 1000
Λουξεμβούργο € 600
Λυών € 900
Μαδρίτη € 1300
Milano € 900
Μονακό € 1100
Μόναχο € 800
Όμορφη € 1100
Παρίσι € 600
Ρώμη € 1250
Σεβίλλη € 1350
Βιέννη € 950
 Βόρεια Αμερική
Χιούστον, ΗΠΑ € 1500
Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής € 1850
Μαϊάμι, ΗΠΑ € 1950
Μόντρεαλ, Καναδάς € 2050
New Jersey, ΗΠΑ € 1500
New York, USA € 1500


Είναι δυνατή η αεροπορική μεταφορά
Ζητήστε μια προσφορά στον προορισμό σας


Όλοι οι παγκόσμιοι προορισμοί είναι δυνατόν. Το αυτοκίνητο θα παραδοθεί στην πόρτα σας.
Για το ακριβές κόστος μεταφοράς προς τον προορισμό σας, καλέστε:
+31 416 751393