29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη αγαπά τα κλασικά αυτοκίνητα! Το ποσό των αυτοκινήτων που είναι παλαιότερα από τα έτη 25 είναι σχετικά υψηλό στην Ευρώπη.
Πολλά από αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα στους ευρωπαϊκούς δρόμους είναι γερμανικής καταγωγής, όπως π.χ. Mercedes-Benz. ο Volkswagen τα κλασικά είναι επίσης αρκετά δημοφιλής, όπως το Beetle, αλλά και τα φορτηγά Volkswagen και φυσικά ο Karmann Ghia. Επίσης κλασικό Porsche τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να λειτουργούν καλά στην Ευρώπη.
Εκτός από τα γερμανικά κλασικά αυτοκίνητα, θα βρείτε επίσης πολλά γαλλικά κλασικά αυτοκίνητα στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Η Ευρώπη αγαπάει το παλιό Citroen αυτοκίνητα, για παράδειγμα το 2CV και το Traction Avant. Θα βρείτε επίσης πολλά ειδικά Peugeot και Renault κλασικά αυτοκίνητα. Γαλλικά εμπορικά σήματα αυτοκινήτων όπως Panhard, Talbot και Bugatti είναι πολύ πιο σπάνια.

Κλασικά Αυτοκίνητα Ευρώπη

ΟΜΟΡΦΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ

Η Ευρώπη έχει πολλά περισσότερα στο κατάστημα για το κλασικό φανατικό αυτοκίνητο. Οι Σουηδοί είχαν το κλασικό τους Volvo. οι Ιταλοί Διάταγμα, Alfa Romeo, να Ferrari κλασικά αυτοκίνητα. Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιπροσωπεύει επίσης μερικές κλασικές ομορφιές στους ευρωπαϊκούς δρόμους με μάρκες όπως MG, Triumph, Όστιν Χέιλι και Jaguar.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!