27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2023

Η Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων InterClassics στις Βρυξέλλες είναι η μεγαλύτερη έκθεση κλασικών αυτοκινήτων στην Μπενελούξ. Η Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αίθουσες Brussels Expo τον Νοέμβριο. Η έκθεση γιορτάζει τις μάρκες κλασικών αυτοκινήτων και τα σχεδιαστικά τους επιτεύγματα. Περισσότεροι από 400 εκθέτες παρουσιάζουν περισσότερα από 1000 κλασικά αυτοκίνητα και σχετικά αξεσουάρ εδώ.

Κάθε χρόνο, το Classic Car Show Brussels υποδέχεται περισσότερους από 20,000 λάτρεις των παλιών χρόνων που περπατούν στους εκθεσιακούς χώρους και απολαμβάνουν όλο το μεγαλείο της έκθεσης και των εκδηλώσεων. Εκτός από τα αυτοκίνητα, υπάρχουν και άλλες ομορφιές να δείτε. Υπάρχει και η Ζώνη Τέχνης. Αυτό είναι ένα μέρος όπου εκτίθενται τα καλύτερα έργα πολλών καλλιτεχνών και γκαλερί.

Ώρες λειτουργίας Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2023

Αυτή η τριήμερη εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο. Η μέρα ξεκινά στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 6 το βράδυ. Τις Παρασκευές, ωστόσο, το χρηματιστήριο δεν κλείνει μέχρι τις 9:XNUMX Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα τα αυτοκίνητα και την τέχνη που έχει να προσφέρει το Classic Car Show των Βρυξελλών.

Είσοδοι InterClassics Classic Car Show Βρυξέλλες 2023

Η είσοδος για έναν ενήλικα κυμαίνεται από 15€ έως 20€. Όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, ένα εισιτήριο κοστίζει μεταξύ 10 και 15 ευρώ. Επομένως, η παραγγελία μέσω Διαδικτύου είναι επίσης επιτυχής. Αυτό σας εξοικονομεί επίσης χρόνο, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένετε στο ταμείο. Έχετε παιδιά ή είστε κάτω των 12 ετών; Στη συνέχεια, μπορείτε να εισέλθετε στον ιστότοπο δωρεάν.

Χώρος στάθμευσης στην Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων InterClassics Βρυξέλλες 2023

Ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από 12,000 θέσεις στάθμευσης στη διάθεσή σας και όλες είναι εύκολο να τις βρείτε. Το πάρκινγκ Γ είναι το πιο βολικό, γιατί αυτό το πάρκινγκ έχει περισσότερες από 10,000 θέσεις και είναι πάντα προσβάσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της InterClassics.