27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2027

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2027

Με περισσότερους από 200 εκθέτες, αυτή η έκθεση είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν το καλύτερο βρετανικό για περισσότερα από 25 χρόνια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν νέοι εκθέτες, διαφορετικά αυτοκίνητα και νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Ως αποτέλεσμα, το British Cars and Lifestyle είναι διαφορετικό κάθε χρόνο.
Υπάρχει κάτι για όλους στην έκθεση: αντίκες, ρούχα, κοσμήματα, βιβλιοθήκες, δερμάτινες πολυθρόνες, πιατικά, υφάσματα και λιχουδιές. Υπάρχουν επίσης πολλά να κάνετε, όπως αγγλικά ποπ τραγούδια και σκωτσέζικες γκάιντες στην Irish Pub.

Ποια vintage αυτοκίνητα παρουσιάζονται στο British Cars and Lifestyle 2027

Όπως υποδηλώνει το όνομα, βρετανοί παλιοί είναι παρόντες. Σκεφτείτε τις αποκλειστικές μάρκες όπως: Jaguar, Land Rover, Mini, Lotus, Aston Martin και Bentley. Επιπλέον, μάρκες όπως οι Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis και Triumph φυσικά δεν πρέπει να χαθεί.

Ώρες λειτουργίας British Cars and Lifestyle 2027

Αυτή η έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο. Είναι μια εκδήλωση δύο ημερών και η τοποθεσία είναι το Autotron στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας. Η έκθεση ξεκινά γύρω στις 9 με 10 το πρωί μέχρι τις αρχές του βράδυ. Αυτές οι εκτεταμένες ώρες λειτουργίας προσφέρουν άφθονο χρόνο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η έκθεση.

Είσοδος British Cars and Lifestyle 2027

Ως ενήλικας θα χάσετε μεταξύ 10 και 20 ευρώ την ημέρα. Έχετε παιδιά κάτω των 12 ή είστε κάτω των 12; Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αυτήν την έκθεση δωρεάν.

Κάντε το Σαββατοκύριακο!

Δεδομένου ότι το British Cars and Lifestyle 2027 είναι μια εκδήλωση 2 ημερών, είναι μια φανταστική ιδέα να το μετατρέψετε αμέσως σε ένα Σαββατοκύριακο μακριά, εκτός από την ίδια την εκδήλωση, υπάρχουν πολλά περισσότερα να ζήσετε στην περιοχή του 's-Hertogenbosch. Μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη κρουαζιέρα μέσω του λεγόμενου "dieze", να επισκεφθείτε το Sint-Jan, για να μην αναφέρουμε νόστιμο φαγητό στα εστιατόρια.